Tjänster

Välkommen till Målerikompaniet AB! Vi arbetar med måleri, tapetsering och fönsterrenovering i Uppsala och Gävle området med omnejd. Vi är kvalitetscertifierade genom Måleriföretagen i Sverige och åtar oss såväl små som stora uppdrag. Oavsett storlek på uppdraget kan du räkna med att vi utför med kvalitet och omsorg.

Kontakt

Hör av dig till oss redan idag! Skicka en offertförfrågan eller kontakta oss om du har några frågor. Du når oss på 018-14 50 10 och daniel@malerikompaniet.nu

Måleri

Vi åtar oss alla typer av måleriarbeten i Uppsala och Gävle området.  Vill du måla om utsidan av huset eller fräscha upp i något av rummen? Vi målar på alla typer av underlag och hjälper dig förnya, förfina och förbättra din omgivning. Behöver er förening få ett nytt ytskikt? Vi målar om fasader på flerfamiljshus, föreningslokaler och inne i trapphus.

Tapetsering

Våra målare har lång erfarenhet av tapetsering. Målerikompaniet AB hjälper dig från idé till handling och kan tapetsera i alla olika typer av lokaler. Vi har hjälpt privatpersoner, föreningar och företag skapa helt nya rum med hjälp av fräna mönster och motiv.

Fönsterrenovering och fönstermålning

Fönster slits och behöver med jämna mellanrum fönsterrenovering och fönstermålning. Oavsett storlek och skick så ser vi till att era fönster ser strålande ut och håller stilen i många år framöver.

Privatpersoner

Du som privatperson kan anlita oss när det är dags att måla om huset antingen på in- eller utsidan. Vi hjälper dig fräscha upp fasaden oavsett underlag och lovar att ditt hus blir som nytt. När det är dags att ge något av rummen en ordentlig uppfräschning har vi ett brett sortiment av tapeter och kulörer. Endast din fantasi sätter gränserna. Våra målare har lång erfarenhet och utför underverk på dina väggar, men också på dina golv. Vi slipar befintliga golv och lägger nytt när det är dags. Vi kan även restaurera fönster. Förutom att det bevarar värdet på huset höjer det estetiken så att ditt hus ser lite bättre ut.

Fastighetsägare

Vi har lång erfarenhet av att arbeta med fastighetsägare och bostadsrättsföreningar. Vi hjälper er ge fasaden på flerfamiljshus och föreningslokaler ny fräsch finish genom att bättra på ytskiktet eller måla om hela ytan. Oavsett underlag kan våra målare utföra fantastiska jobb och lämna er med bästa tänkbara resultat. Vi erbjuder även restaurering, marmorering och klassisk målning av trapphus. Oavsett om ni vill bevara en tidstypisk stil eller ge trapphuset en modernare känsla kan du vända dig till oss. Vi har ett brett sortiment av olika kulörer och endast er fantasi sätter gränserna. Självklart erbjuder vi även fastighetsägare samtliga av våra tjänster. Vi utför fönsterrestaurering, målning, tapetsering och golvarbeten även i enskilda lägenheter.