Tapetsering i Uppsala och Gävle

Vi arbetar med tapetsering i Uppsala och Gävle med omnejd. Vi utför tapetseringsarbeten i alla typer av utrymmen och rum, åt såväl privatkunder som fastighetsägare och bostadsrättsföreningar. Inget jobb är för stort eller för litet. Vi är kvalitetscertifierade av Måleriföretagen i Sverige. Det innebär att du kan känna dig trygg med att du får ett arbete utfört med hög kvalitet. Vi erbjuder även en garanti som innebär att vi åtgärdar alla eventuella fel och brister som en oberoende besiktningsman kan hitta, i upp till två år efter slutfört arbete.

Offert & kontakt

Hör av dig till oss när du vill ha hjälp att tapetsera. Vi utför tapetseringsarbeten i hela Uppsalaregionen för att skapa nya fräscha rum och förverkliga dina drömmar.

Skicka en offertförfrågan här. Du kan också kontakta oss direkt på telefonnummer 018-14 50 10, eller genom att maila till daniel@malerikompaniet.nu.

Rådgivning och inspiration

Är du osäker hjälper vi gärna till med idéer och inspiration. Vet du å andra sidan exakt vad du vill ha så lyssnar vi och ser till att det blir precis som du vill ha det.

Vi har ett brett utbud av tapeter, med olika mänster och färger. Det är nästan endast fantasin som sätter gränserna. Fondväggen är ett utmärkt sätt att ge rum en personlig touch och karaktär. Du kan satsa på vågade mönster utan att det tar över och låta tapeten bli en del av inredningen.

Vi hjälper bland annat till med:

  • Tapetsering
  • Fototapeter
  • Vävhängning
  • Fondväggar

Bostadsrättsföreningar

Vi har lång erfarenhet av att arbeta ihop med bostadsrättsföreningar och fastighetsförvaltare. Vi kan hjälpa till olika skeden av projektet, från ide till planering och genomförande.

Förberedelser

För att underlätta inför tapetseringen ser vi gärna att du tömmer det rum som ska tapetseras. På så sätt kan vi komma igång snabbare och du behöver heller inte oroa dig för att inredningen blir skadad eller missfärgad.

 Skicka offertförfrågan här!