Måleri i Uppsala-Gävle

Behöver du en målare i Uppsala eller Gävle? Hör av dig till oss så hjälper vi dig att förverkliga dina drömmar. Inget jobb är för litet eller för stort för oss, och vi utför måleriuppdrag i hela Uppsala och Gävle med omnejd.

Vi är kvalitetscertifierade av Måleriföretagen i Sverige. Det innebär att att de måleriarbeten du beställer blir utförda med hög kvalitet och av erfarna hantverkare. Vi erbjuder också en garanti, som bland annat innebär att vi alltid åtgärdar fel och brister enligt en opartisk besiktning i upp till två år efter arbetets slutförande.

Offert & kontakt

Välkommen att skicka en offertförfrågan. Du kan också kontakta oss direkt på telefonnummer 018-14 50 10, eller genom att maila till daniel@malerikompaniet.se.

Fasadmålning

Vi utför professionell fasadmålning åt privatpersoner, fastighetsägare och bostadsrättsföreningar i hela Uppsala med omnejd. Fasadmålning ger huset ett lyft, men är också viktigt för att skydda virket från väder och vind. Därför är det viktigt med ett grundligt förarbete och färg med gedigen kvalitet. Vi garanterar ett bra resultat som håller i många år.

Planera in fasadmålning på våren eller sommaren. Maj-augusti är optimala månader för utomhusmålning. Självklart kan det gå bra även en bit in på hösten men kyla och fukt kan påverka slutresultatet negativt.

Inomhusmålning

Förutom fasadmålning utför vi även inomhusmålning, i alla typer av rum och på alla typer av underlag. Oavsett om du vill måla om utsidan eller insidan av huset har vi den kunskap och erfarenhet som krävs för ett förstklassigt resultat. Vi har lång erfarenhet av att arbeta mot såväl privatpersoner som bostadsrättsföreningar och företag.

Vi hjälper dig även gärna med inspiration. Vi har en mängd olika kulörer att välja mellan. Har du en färdig plan lyssnar vi gärna. Hör av dig till oss när du är redo att gå från idé till handling så kan vi vara med och förverkliga din dröm. Att måla om ett eller flera rum är ett enkelt sätt att skapa en ny fräsch känsla i hemmet. Våra målare jobbar i hela Uppsala med omnejd.

Fastighetsägare och bostadsrättsföreningar

Du som fastighetsägare kan få hjälp att måla om fasaden på flerbostadshus, föreningsbyggnader och i trapphus. Har ni flera lägenheter som är i behov av målerijobb? Hör av er med en samlad offertförfrågan idag så kan vi boka in målerijobb för hela föreningen på en gång.

Förberedelser

För att underlätta för våra målare ser vi gärna att du tömmer det rum som ska målas om. På så sätt kan vi komma igång snabbare med målerijobbet och du behöver heller inte oroa dig för att inredningen på något sätt ska skadas.

Fönstermålning och tapetsering

Det är inte bara fasaden som slits med tiden, fönsterkarmar behöver efter en tid lite omsorg när färgen börjat flagna. Läs mer om vår fönsterrenovering och fönstermålning här. Förutom måleriarbeten utför vi tapetseringsarbeten runt om i hela Uppsala och Gävle området. Vill du tapetsera om hemma? Läs mer vad Målerikompaniet AB kan göra för dig här.