Fönsterrenovering i Uppsala och Gävle

Vi utför fönsterrenovering på alla typer av fönster i Uppsala och Gävle med omnejd. Inget fönster och inget jobb är för stort eller för litet för oss. Vi utför fönsterrenovering och fönstermålning hos såväl privatpersoner som bostadsrättsföreningar och fastighetsförvaltare.

Offert & Kontakt

Välkommen att skicka en offertförfrågan här. Du kan också kontakta oss direkt på telefonnummer 018-14 50 10, eller genom att maila till daniel@malerikompaniet.nu.

Bevara det gamla

Trots ny teknik, design och nya material finns det självklart en charm i gamla klassiska fönster med träram och spröjs. Våra erfarna målare kan hantverket att renovera även väldigt gamla fönster, så att de blir som nästan nya igen. Vi kan renovera fönster i nästan alla skick.

Fönstermålning

Ibland kan en liten uppfräschning i form av fönstermålning vara tillräckligt. Färg börjar som bekant flagna med tiden och kan få vilket fönster som helst att se trist ut. Vi slipar bort färgrester och målar om på plats utan några större ingrepp.

Kvalitetscertifiering och garanti

Måleriföretagen i Sverige har gett oss en kvalitetsstämpel som vi stolt visar upp. Den innebär att du kan känna dig trygg med att du får ett arbete utfört med hög kvalitet när du anlitar oss. Vi erbjuder även en garanti, som innebär att vi efter en opartisk besiktning snabbt åtgärdar alla eventuella fel och brister i upp till två år efter slutfört arbete.

Skicka offertförfrågan här